Over ons

Alhambra is een klein revolutionair campagnebureau opgericht in 2012 door Jaap van den Biesen en huidig directeur Kasper Hoex. In strategie wordt samengewerkt met Peter Gersen en BBK en in creatie wordt gewerkt met een groot team van wisselende freelance professionals.

info@alhambra.nl
020 210 1701 Posthoornkerk Haarlemmerstraat 124-A 1013 EX Amsterdam

Kasper Hoex

Director / Owner

Oplossingen vragen om verbeeldingskracht en disruptief denken. Ik help duurzame thema's op een strategische en succesvolle manier te communiceren.

Peter Gersen

Strateeg

Maximale impact bereiken met de juiste partners en campagne makers. Die uitdaging is altijd weer spannend, uitdagend en… leuk! Het belang van het laatste wordt vaak onderschat.

Barend Wilschut

Graphic Designer

Ik zie het als een uitdaging om complexe materie te visualiseren. Door mijn grafische interpretatie bereiken complexe thema's wel het brede publiek.

BBK / Veronique Swinkels

Strateeg

Creatieve oplossingen vragen om creatieve processen. Zoals intensieve co-creatiesessies tussen inhoud, strategie en creatie. Onder mijn leiding zetten we de eerste stap naar concept en strategie.

Wouter Moekotte

Business Developer

In 2008 ben ik begonnen met Bio Futura. Met als doel olieplastics vervangen voor biobased alternatieven. Als ondernemer pur sang bouw ik aan nieuwe duurzame projecten en bedrijven.

René Hoeksema

Director of Photography

Het maken van video's met andere creatievelingen is ​sowieso het leukste werk dat er is. Maar als je je steentje kan bijdragen om het thema duurzaamheid beter onder de aandacht te krijgen. ​Hoe tof is dat?

Nieuwsbrief ontvangen?